top of page

Підтримуємо захисників та захисниць, добровольців, котрі захищають свої міста і села

Команда Благодійного фонду “Гуманітарні ініціативи” мріє мати змогу відповідати на всі запити про допомогу. Водночас ми прагнемо працювати максимально ефективно, тому фокусуємо та пріоритезуємо процеси. Одним з таких пріоритетів є допомога нашим хлопцям і дівчатам, котрі увійшли до добровільних формувань територіальних громад (далі - ДФТГ, що в народі називають Тероборона).*


Від початку повномасштабної війни наш Фонд надіслав 148 вантажів для наших захисників та захисниць, ДФТГ міста Києва, Харкова, Білої Церкви, Броварів - загалом у 25 населених пунктів. Передаємо продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, теплий одяг, а також протитанкові їжаки, дрони, інструменти та обладнання.

Наш логістичний центр працює 7 днів на тиждень: працівники і волонтери опрацьовують сотні заявок, сортують десятки коробок з речами, аби наша допомога була в першу чергу цільовою. Не допускаємо, аби зусилля партнерів були марними!


Висловлюємо щиру вдячність за надану допомогу усім нашим партнерам і друзям. В той час, коли весь український народ бореться з російським загарбником, нам особливо важливо відчувати дружню підтримку та реальну допомогу. Вона є свідченням найвищих загальнолюдських цінностей, любові до ближнього і здатності змінити світ на краще.


Благодійний фонд “Гуманітарні ініціативи” продовжує закупівлю ліків, медичних засобів та інших першочергових потреб за рахунок коштів засновників та благодійних внесків. Ми здійснюємо логістичну підтримку партнерських волонтерських організацій в перевезенні гуманітарної допомоги та забезпеченні автотранспортом, водіями та паливом.


*Добровольчі формування територіальних громад (ДФТГ) - в народі також відомі, як Територіальна оборона. Різниця між ними в тому, що ДФТГ не входять до складу Збройних сил україни, на відміну від ТрО.



bottom of page